Duurzaam

Gasloos, energieneutraal en comfortabel wonen 

Wonen in Park Harga wordt een duurzame wijk, waarbij alle woningen energieneutraal zijn en als u dat wilt ook de stroom kunnen opwekken voor het dagelijks gebruik. De woningen zijn gasloos. U draagt niet alleen bij aan een beter milieu, maar u geniet ook van een lage energierekening. Zo bent u goed voorbereid op de toekomst.

Bij het ontwerp is veel aandacht besteed aan duurzaamheid. De woningen zijn niet voorzien van een gasaansluiting. Elke woning wordt bovendien voorzien van een eigen bodemwarmtepomp en voldoende zonnepanelen voor een zelfvoorzienend energieneutraal huis.

De woningen kunnen zichzelf voorzien van energie voor verwarmen, koelen en ventileren en het leveren van warm water. Alle woningen worden standaard geleverd met vloerverwarming. Met de vloerverwarming geniet u van een zeer aangenaam wooncomfort.

In het ontwerp is rekening gehouden met

  • Opwekken van elektriciteit door middel van PV-panelen op het dak
  • Verwarming in koude maanden door gebruik van bodemwarmte door middel van een energiezuinige warmtepomp
  • Koeling in warme maanden door gebruik van koude uit de bodem door middel van een energiezuinige warmtepomp
  • Comfortabele en stabiele binnentemperatuur
  • Toepassen van vloerverwarming in gehele woning
  • Triple beglazing
  • Optimale spouwisolatie

Duurzaam & betaalbaar

Bovendien wordt de duurzaamheid van woningen door meerdere banken beloond. Als u een deel van de hypotheek besteedt aan energiebesparende maatregelen kun je nog meer lenen dan normaal. In dat geval mag u 106% van de koopsom lenen in plaats van 102%. Dit kan u duizenden euro’s voordeel opleveren! Het resultaat is dus een betaalbare, comfortabele woning met een minimale belasting van het milieu.


© Thunnissen Groep 2024
De beelden, impressies, maten, oppervlakten en prijzen zijn zo nauwkeurig mogelijk vastgesteld. Aan de indicatieve waarden kunnen geen rechten worden ontleend.
Privacyverklaring