image/svg+xml
Te koop Verkocht

het Plan

Fase 2 van Wonen in Park Harga bestaat uit de nieuwbouw van 73 koopwoningen. Het plan biedt een gevarieerd aanbod en sluit mooi aan bij de al eerder opgeleverde woningen. De woonoppervlakten variëren van 125 m² tot maar liefst 191 m². Voor elk wat wils dus!
Wonen in Park Harga bestaat uit 73 stijlvolle eengezinswoningen met drie of zelfs 4 woonlagen en een diepe tuin vanaf 10 meter. U kunt kiezen uit een hoek- of tussenwoning. De hoekwoningen krijgen prachtige architectonische accenten en erker(s) of garages. 

Er is keuze uit 6 verschillende woningtypen, elk met een unieke uitstraling.

  • Eengezinswoning Spartaan
  • Eengezinswoning Ventura
  • Stadswoning Delta
  • Stadswoning Spirit
  • Twee-onder-een kapwoning Victoria
  • Vrijstaande woning Fortuna

De woningen worden afgewerkt met modern sanitair en een casco keukenruimte. U kunt uw woning naar wens aanpassen door diverse opties toe te passen als openslaande deuren, dakkapel, dakraam, indeling zolder en meer!
 
Wonen in Park Harga wordt een wijk voor iedereen: starters, gezinnen met kinderen en ouderen. De wijk bestaat volledig uit grondgebonden woningen met veel groen en voldoende parkeergelegenheid. Daarnaast staat de nieuwe wijk volledig in het teken van duurzaamheid, gezondheid, sport en spel.
 
De nieuwe woonwijk heeft een sfeervol karakter, met volop groen en een gezellige sfeer. De architectuur in Park Harga is geïnspireerd op elementen uit de jaren ’30 en de zogenaamde Tuindorpstijl. Deze stijl staat bekend om haar typisch dorpse karakter met een rijke gevelarchitectuur. Statig en monumentaal worden zo afgewisseld met landelijk en sfeervol. Het resultaat is een authentiek en gevarieerd straatbeeld met verrassende details.

Duurzaam wonen

Bij het ontwerp is veel aandacht besteed aan duurzaamheid. Alle woningen worden standaard geleverd met vloerverwarming en zonnepanelen. De woningen kunnen zichzelf voorzien van energie voor verwarmen, koelen en ventileren en het leveren van warm water. De woningen zijn gasloos en dus voorbereid op de toekomst. De woningen bieden veel leefruimte en wooncomfort.
 

Situatie

Situatie

Menu