Start verkoop op dinsdag 29 mei 2018

Het is zover! Op dinsdag 29 mei a.s. starten we officieel met de verkoop van 64 woningen in het nieuwbouwplan Wonen in Park Harga. U bent op die dag van harte welkom van 17.00- 19.00 uur op HC Schiedam aan de Olympiaweg 63 in Schiedam.
Dit is bij uitstek de gelegenheid om u uitgebreid te laten informeren over dit nieuwbouwplan. Wij hebben dan alle informatie voor u beschikbaar, waaronder de verkoopbrochure en de prijslijsten. Het verkoopteam staat dan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Energieneutraal en comfortabel wonen

Er is bij het ontwerp van de woningen veel aandacht besteed aan duurzaamheid. Zoals u weet worden alle woningen in Park Harga energieneutraal opgeleverd. Elke woning wordt bovendien voorzien van een eigen bodemwarmtepomp en voldoende zonnepanelen voor een zelfvoorzienend energieneutraal huis. Alle woningen worden standaard geleverd met vloerverwarming. Met de vloerverwarming geniet u van een zeer aangenaam wooncomfort.

De woonoppervlakten variëren van 125 m2 tot 195 m2. De prijzen beginnen bij € 289.500,- v.o.n. U kunt nu al kijken op deze website om u alvast te oriënteren op het woningaanbod.

Menu